5 redenen om in Glashaven te wonen

5 redenen om in Glashaven te wonen

Home » Blog » 5 redenen om in Glashaven te wonen

In een gloednieuw, duurzaam appartement wonen. In het hart van Rotterdam, maar wel in alle rust en met geweldig uitzicht. Wonen in Glashaven heeft zo z’n voordelen. Nieuwsgierig? Dit zijn de vijf leukste en beste redenen om te verhuizen naar Glashaven in het Maritiem District van Rotterdam.

1. Energiezuinig en onderhoudsarm

Kom je in Glashaven wonen? Dan wordt het gemakkelijk om de energierekening laag te houden. Glashaven wordt namelijk volgens de laatste technische voorschriften gebouwd. Alle appartementen zijn daardoor volledig geïsoleerd volgens de laatste normen. De ramen hebben HR++ glas en een warmte-terug-win systeem voorkomt dat je woning onnodig afkoelt in de winter. Zo houd je je stookkosten eenvoudig laag. Lees meer over duurzaam wonen in Glashaven.

Het voordeel van het kopen van een nieuwbouwappartement in Glashaven is bovendien dat alles aan je huis fris en nieuw is en naar behoren werkt. Daar heb je geen omkijken naar en dat geeft zorgeloos woonplezier. In een nieuwbouwhuis hoef je je niet druk te maken over (achterstallig) onderhoud en de onderhoudskosten zijn de eerste jaren nihil. Dat is fijn voor de portemonnee. En mocht er naar verloop van tijd toch onderhoud nodig zijn, dan neemt de Vereniging van Eigenaren (VvE) je het meeste werk uit handen.

2. Helemaal jouw smaak

Een gloednieuwe keuken en badkamer, helemaal zoals jij hem hebt bedacht. In Glashaven krijg je een hoogwaardige ASTO LINE keuken met Siemens apparatuur. Je stelt deze compleet naar wens samen en je hebt er jarenlang plezier van. Een gloednieuwe badkamer is heerlijk. Er is sowieso plaats voor een inloopdouche en soms ook voor een ligbad. Daarnaast is het mogelijk om de badkamer naar jouw wensen te stylen. De plafonds van de appartementen in Glashaven zijn allemaal voorzien van stukwerk. In overleg met de aannemer is het mogelijk om het appartement verder af te werken naar jouw smaak.  Lees meer over de afwerking van de appartementen in Glashaven.

3. Heerlijke locatie

Er zijn maar weinig plekken waar je én geniet van rust, ruimte en groen, en toch de bruisende stad vlakbij hebt. Glashaven ligt op zo’n unieke locatie, in het Maritiem District van Rotterdam. Thuis heb je er alle rust en geniet je vanuit je appartement van je groene balkon en het prachtige uitzicht over de stad. Maar zodra je de deur uitloopt, wandel je binnen enkele minuten naar de leukste plekken in de stad. Het theater, de bioscoop, musea, geweldige restaurants en leuke cafés: je hebt ze allemaal op loopafstand. Een middagje borrelen met vrienden in de Witte de Withstraat of een voorstelling bijwonen in het Nieuwe Luxor Theater? Je loopt er binnen een paar minuten heen. Wil je wat verder weg of de stad uit? De tram, metro én trein vind je om de hoek.

4. Veel verschillende mogelijkheden

In Glashaven vind je woningen voor iedereen. De Toren biedt lichte, ruime hoekappartementen met minimaal twee slaapkamers en een groot terras op de hoek. Door de hoekligging heb je meerdere zichtlijnen over de stad, havens en de Maas en geniet je langer van de zon op je terras en in je appartement. De Vleugel <link> wordt gerealiseerd in een bijzonder naoorlogs pand dat compleet wordt getransformeerd. Het heeft straks alle voordelen van nieuwbouw, maar wel met verrassende historische elementen. In de Vleugel is het mogelijk om meerlaags te wonen, bijvoorbeeld tweelaagse appartementen met indrukwekkende vides of lofts. Wonen in de stad, maar wel met alle ruimte? Dat kan dus gewoon in Glashaven.

5. Alle buitenruimte

Elk appartement in Glashaven heeft een groot terras, een heerlijke plek om te relaxen of vrienden en familie te ontvangen. Bovenop het dak van de Vleugel komt bovendien een groot, gezamenlijk dakterras. Een plek om midden in de stad te genieten van het groen, maar ook om je buren te ontmoeten tijdens een borrel.

Zijn dit ook voor jou redenen om in Glashaven te wonen? Bekijk de appartementen of neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of om een privé-afspraak te maken.