Image

De bereikbaarheid van Glashaven

Home » Blog » De bereikbaarheid van Glashaven

In Glashaven heb je altijd iets te kiezen. Rust en ruimte aan de ene kant, of het enerverende en bruisende stadsleven aan de andere kant. Woon je in Glashaven, dan woon je overal dichtbij. 

Overal dichtbij

Als je in Glashaven woont, heb je in principe geen auto nodig. Met de fiets sta je binnen 10 minuten op Centraal. Rondom Glashaven zijn verschillende bus-, tram- en metrohaltes. Bovendien ligt treinstation Blaak ligt op loopafstand van Glashaven. Vanaf hier kun je per trein, bus, tram of metro je weg vervolgen. Met de metro sta je vanuit Glashaven in 25 minuten op het vliegveld. Neem ook eens de watertaxi! Deze stopt in het centrum – op een paar minuten loopafstand van Glashaven – en brengt je naar Hotel New York, Veerhaven of SS Rotterdam.

Een wandeling of fietstocht langs de Maas brengt je in het historische Scheepsvaartkwartier. Hou je van hardlopen? Het mooiste rondje van Rotterdam ligt letterlijk aan je voeten: Erasmusbrug, Wilhelminapier en over de Willemsbrug terug naar Glashaven. Ook liggen belangrijke musea en culturele centra van Rotterdam, zoals de Kunsthal en Museum Boijmans Van Beuningen, dicht bij.

Auto’s en fietsen

In Glashaven bevinden zich 62 parkeerplaatsen in de inpandige parkeergarage. Ook kun je in de buurt goed parkeren in bijvoorbeeld de ParkBee garage. In de kelder is een grote fietsenstalling, waar je je fiets droog en veilig weg kunt zetten. Ook kun je hier je elektrische fiets opladen.

Benieuwd naar alle tips over bereikbaarheid en vervoer rondom Glashaven in Rotterdam? De makelaars nemen je mee. 

Als eerste op de hoogte worden gehouden over Glashaven? Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.