Image

Genieten van het uitzicht, lezen of borrelen op het dakterras

Als je woont in Glashaven, ben je omringd door water, oude havens, de Maas en de authentieke sfeer van het Maritiem District. Je stapt naar buiten en je begeeft je in een mum van tijd in het groen. Maar ook in – of liever gezegd op – Glashaven kun je buiten zijn in de stad. Op het fraai vormgegeven groene dakterras, exclusief voor bewoners van Glashaven.

Naast het eigen privéterras waarover alle appartementen in Glashaven beschikken, kun je als bewoner ook terecht op het gezamenlijke dakterras boven op de Vleugel. Gelegen op de zesde etage op 22 meter hoogte heb je een heerlijk uitzicht over de stad, zonder al te ver weg te zijn.

Je kunt er in je eentje ontspannen met een goed boek, lunchen met een vriend(in), of je buren ontmoeten voor een gezellige vrijmibo. Door de fijne uitstraling van het terras heerst er een ongedwongen sfeer, ontstaan er spontane ontmoetingen en maak je gemakkelijk een praatje met andere bewoners.

Groene oase

Over het groene aspect is al nagedacht. Het terras wordt een mooie daktuin met verschillende soorten planten: een groene plek waar je je meteen thuis voelt. In combinatie met het groene karakter van de toren door de plantenbakken op alle terrassen, waan je je in een natuurlijke oase midden in de stad. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de biodiversiteit van de omgeving.

Even de benen strekken of zin in een nieuw uitzicht? Het dakterras is het perfecte verlengde van je huis, waar je zó heen loopt. Of je nu komt voor een wijntje op zaterdagavond of een kop koffie de ochtend erna. Op het groene dakterras van Glashaven is het goed toeven.

Bekijk het beschikbare aanbod in Glashaven