In de spotlight: De Toren bouwnummer 76 | Glashaven

In de spotlight: De Toren bouwnummer 76

Home » Blog » In de spotlight: De Toren bouwnummer 76

Benieuwd hoe het is om te wonen in de Toren van Glashaven? Wij nemen je mee op tour en zetten de komende tijd verschillende woningen in Glashaven in de spotlight. Welkom in appartement 76 op de 16e verdieping en andere appartementen van ‘Type 24’ in de Toren. Hier geniet je van geweldig uitzicht én de hele dag zon.

Woon je in het zogeheten ‘Type 24’ appartement in de Toren, dan krijg je maar liefst 86 m² aan gloed nieuw woonoppervlak en een eigen balkon van 14 m². Op dit heerlijke terras geniet je vanaf het middaguur tot zonsondergang van de zon en je hebt een geweldig uitzicht hebt op het centrum van Rotterdam en de historische Leuvehaven. Appartementen in Glashaven die hieraan voldoen zijn bouwnummer 48 (9de verdieping), bouwnummer 64 (13de verdieping), bouwnummer 76 (16e verdieping), bouwnummer 92 (20e verdieping), bouwnummer 104 (23e verdieping) en bouwnummer 112 (25e verdieping).

 Glashaven Rotterdam, bouwnummer 76 terras

Ideale inrichting

Vanuit het terras loop je zo de ruime woonkamer in, die overvloeit in een open keuken. Omdat alle woningen in de Toren hoekappartementen zijn, valt er ruimschoots zonlicht in bijna alle kamers. De ligging van de keuken ten opzichte van de kamer en het terras maken dit appartement de perfecte plek om gasten te entertainen.

Mocht het laat worden, kunnen die gasten natuurlijk gewoon overnachten in de logeerkamer. Of maak van deze kamer je eigen luxe kantoor. Zelf duik je de ruime masterbedroom in. Deze ligt naast de badkamer. De aparte wc in diezelfde hal is handig voor de ochtendspits, en wasjes draai je in de speciale berging naast de keuken.

 Glashaven Rotterdam, type 24 appartement

Stijlvolle aanpak

Door de slimme en stijlvolle aanpak in het ontwerp voelt elk appartement in de Toren als een luxe penthouse. En de appartementen voldoen aan alle nieuwste eisen op het gebied van duurzaamheid, zo kun je je energierekening gemakkelijk laag houden. En in Glashaven geniet je van alle voordelen van wonen in een community. Er is een gedeelde parkeergarage en de daktuin op het dak van de Vleugel is er speciaal voor bewoners, bijvoorbeeld voor een yogasessie of een borrel met je buren.

 Glashaven Rotterdam

Deel van de Rotterdamse skyline

Woon je in de Toren van Glashaven, dan heb je het beste van twee werelden. De rust op hoogte, met de stad aan je voeten. En doordat de Toren 106 meter hoog wordt, maakt jouw woning deelt uit van de skyline van Rotterdam. De bereikbaarheid van Glashaven is perfect: de tram, metro en trein liggen om de hoek en je wandelt binnen enkele minuten naar de leukste hotspots in hartje Rotterdam, zoals de Markthal en de Witte de Withstraat.

Nieuwsgierig geworden naar dit type appartement? Bekijk de plattegrond, of schrijf je vrijblijvend in voor deze woning.

Bekijk 'Type 24', appartement 92