Image

Glashaven open huis

Benieuwd naar Glashaven? Zou je er wel willen wonen? Kom dan eens langs tijdens ons open huis. Die organiseren we regelmatig op zaterdagen van 10:00 tot 12:00 en woensdagen van 16:00 tot 18:00. De volgende editie is op woensdag 30 november.

Tijdens het open huis beleef je de locatie, krijg je een beter beeld van de woningen en kun je samen met de makelaar plattegronden en impressies bekijken om erachter te komen welke woning het beste bij je past. Natuurlijk kun je al je vragen stellen aan de makelaar of onze financieel adviseurs. Op deze manier kom je erachter of wonen in Glashaven echt bij je past. Plan je afspraak.

Wil jij in gesprek met de makelaar of één van onze financieel adviseurs, maar lukt het je niet om naar het open huis te komen? Neem dan contact op om een privé afspraak te maken. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van Glashaven, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Volg je ons ook al op Facebook en Instagram? Op deze kanalen delen we niet alleen updates over Glashaven, maar ook leuke tips en hotspots in de buurt.