Hoe schrijf je je in voor een woning in Glashaven?

Hoe schrijf je je in voor een woning in Glashaven?

Home » Blog » Hoe schrijf je je in voor een woning in Glashaven?

Wat leuk dat je interesse hebt in een woning van Glashaven. In dit blog leggen we in het kort uit hoe je dat doet. Maar het begint natuurlijk met een goed beeld van Glashaven. Wil je liever in De Toren gaan wonen of heb je juist je zinnen gezet op De Vleugel? Op de website lees je er alles over. Ben je er al uit, dan is het tijd om naar de woningzoeker te gaan. Lees snel verder.

De woningzoeker

Voor je aan de slag gaat in de woningzoeker, is het handig om te weten wat de drie verschillende kleuren precies betekenen. Blauw staat voor beschikbaar, rood voor verkocht en de appartementen die oranje zijn, staan onder optie.


					Glashaven, start verkoop

Filteren

Met behulp van de woningzoeker kun je de specificaties en prijzen per woning bekijken. Dat werkt heel simpel, gewoon door een woning aan te klikken. Je kunt ook filteren (als je op de ronde knop met het trechtervormige icoon rechts in beeld klikt) op je zoekcriteria, zoals prijs, aantal kamers en woonoppervlakte. Links vind je een balk waarmee je naar de gewenste verdieping kunt gaan.

Je kunt de filters ook combineren. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op prijscategorie én op woonoppervlakte. Ben je aan de slag gegaan met de filters, maar wil je andere filters toepassen en opnieuw beginnen? Kies dan voor de optie ‘wis filters’.


					Start verkoop Glashaven, Rotterdam

Inschrijven voor een woning

Heb je een appartement of penthouse in Glashaven op het oog? Klik het bewuste bouwnummer in de woningzoeker. Als je een bouwnummer open hebt staan, klik je rechts op de link ‘ik wil deze woning’. Nu verschijnt het inschrijfformulier. Je start met het invullen van je gegevens.

Het is bij Glashaven mogelijk om 10 bouwnummers door te geven. Het bouwnummer dat je invult bij optie 1 is je eerste voorkeur en zo verder. Het is niet verplicht om 10 bouwnummers aan ons door te geven. Zorg dus dat je via de woningzoeker goed weet welke bouwnummers je voorkeur hebben. Na het invullen van de voorkeuren én het inzenden van onderstaande formulier, krijg je een bevestigingsmail waar alle voorkeuren ook terug te vinden zijn.

Heb je interesse om te wonen in Glashaven? Je vindt hier een overzicht van het beschikbare aanbod. Niets missen? Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox.