Start verkoop Glashaven, Rotterdam

De uitzichten van Glashaven

Home » Blog » De uitzichten van Glashaven

De locatie van Glashaven is heel bijzonder. Precies gelegen tussen de Nieuwe Maas, Leuvehaven, het Maritiem District en het centrum van Rotterdam. Enerzijds enorm centraal, anderzijds rustig en een echt woongebied. En wanneer in de Toren van Glashaven woont, heb je dankzij de overhoekse ligging van de hoekappartementen een geweldig uitzicht. In dit blog laten we zien hoe jij straks over de Maas, Leuvehaven, het Maritiem District of het centrum uitkijkt. Kijk je mee?


					Glashaven, Toren links voor

Zicht over de Leuvehaven

Wil je wonen aan de straatzijde van de Toren, oftewel de Glashavenzijde? Dan kijk je met je terras op westzuidwest en zuidzuidoost uit in de richting van respectievelijk de Maas en de Leuvehaven. Je ziet de boten liggen in de Leuvehaven en in de verte zie je de Euromast glanzen in de zon. En je hebt uitzicht over de Maas. Tussen de gebouwen aan de Boompjes door zie je glimpen van de Maas. Hoe hoger je komt, hoe imposanter de uitzichten. En hoe lager, hoe meer je verbonden bent met de reuring van de stad.


					Glashaven, Toren links achter

Echt genieten

Aan de Jufferhofzijde van de Toren kijk je links vanaf je balkon op het noordnoordwesten en oostnoordoosten, uit over het centrum van de stad en aan de andere kant naar het Wijnhaveneiland. Je zit dus echt temidden van de talrijke high-rises die Rotterdam rijk is. Je ervaart het echte gevoel van ‘Bright Lights, Big City’.

Zien is geloven

Voel de wind, ontdek de bekende iconen van de Rotterdamse skyline. In Glashaven woon je op steenworp afstand van de mooiste hotspots van de stad. En toch in een echt woongebied. Bekijk alvast de video.

Ben je nieuwsgierig naar 360 views vanaf verschillende hoogtes van Glashaven? Op iedere hoogte zie je steeds wat anders. Uitzichten die je nooit beu raakt.

Benieuwd welke kant van de Toren van Glashaven jou het meest aanspreekt? In de woningzoeker zie je welke appartementen nog beschikbaar zijn en is perfect te zien wat de ligging (en dus jouw uitzicht) zal zijn.