Image

Glashaven: wonen met licht en ruimte, middenin de stad

Home » Blog » Glashaven: wonen met licht en ruimte, middenin de stad

Glashaven in het Maritiem District van Rotterdam heeft het beste van twee werelden: licht en ruimte, middenin het hart van Rotterdam. Appartementen, tweelaagse lofts, penthouses: allemaal met een ruime buitenruimte en luxueus afgewerkt. Tel daar het gezamenlijke gezellige dakterras en Glashaven is dé plek om te wonen in Rotterdam.

Omgeven door water en vlakbij de mooiste plekken van de stad. De ligging van Glashaven is top. Je wandelt binnen enkele minuten naar de Markthal, de Witte de Withstraat en de beste musea van Rotterdam. Hier woon je met het water: gewoon de deur uit gaan en wandelen langs de Maas én over de prachtige Rotterdamse bruggen.


					Image

Verre van doorsnee

Glashaven bestaat uit twee delen: de Vleugel en de Toren. Waar de Toren de lucht in gaat, is de Vleugel lager gelegen en gebaseerd op een voormalig kantoorpand dat her-ontwikkeld is. In dit deel van Glashaven is elke verdieping anders ingedeeld. Je vindt er maisonnettes, lofts en appartementen, allemaal met grote buitenruimtes. Voor sommige appartementen is het ook nog mogelijk om de plattegrond aan te passen. Met een gezin middenin de stad wonen of juist een stadse werkloft? In de Vleugel van Glashaven kun je de woning vinden die bij je past. En dan is er ook nog een dakterras op het dak van de Vleugel te vinden. Deze is ruim, groen en voor alle bewoners toegankelijk. Bijvoorbeeld voor een yogasessie of een borrel met de buren. Zo heb je naast je eigen ruime balkon, nog meer buitenruimte.


					Image

Hoge, groene oase

De Toren van Glashaven heeft alles in zich om de ‘Bosco Verticale’ van Rotterdam te worden. Een hoge, groene oase midden in de stad. Elk appartement in de Toren heeft namelijk standaard een grote buitenruimte met plantenbakken, water en elektra. Je creëert hier gemakkelijk je eigen urban jungle en samen vormen de balkons van De Toren een verticaal bos. Het zijn stuk voor stuk hoekappartementen, met twee zichtlijnen. Je kijkt bijvoorbeeld uit over de Maas, Leuvenhaven, het Maritiem District of het centrum. Dankzij de hoekligging geniet je bovendien langer van de zon. Woon je in de Toren, dan maak je deel uit van de beroemde skyline van Rotterdam.

Nieuwbouw betekent klimaatbewust wonen, weinig onderhoudskosten en een lage energierekening. De appartementen worden gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen, maar wel met de juiste sfeer. En wist je dat duurzaam wonen zelfs renteaftrek in je hypotheek kan betekenen? Nog één van de voordelen van wonen in Glashaven.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en ontwikkelingen van Glashaven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte. Volg je ons ook al op Facebook en Instagram? Op deze kanalen delen we niet alleen updates over Glashaven, maar ook leuke tips en hotspots in de buurt.