Image

Op grote hoogte leven

De Toren

Wonen in grandeur en stijl? Kies voor de luxueuze penthouses in de Toren van Glashaven. De groots opgezette bovenste etages van de Toren baden in het licht en bieden een adembenemend uitzicht op de stad en haar iconische skyline. Maar in Glashaven beperkt het penthouse-gevoel zich niet alleen tot de bovenste twee verdiepingen. De overige appartementen in de Toren hebben dezelfde sfeer van een luxe penthouse, omdat elke woning zich op een hoek bevindt. Het uitzicht is daardoor vanuit elk torenappartement bijna 270 graden.


					Image

De Toren is de iconische eyecatcher van Glashaven met een hoogte van maar liefst 106 meter. In dit deel van Glashaven komen 104 appartementen. Er zijn acht typen appartementen, variërend van 85 m2 tot 180 m2, van 3-kamer hoekappartementen tot de droompenthouses op de bovenste 2 verdiepingen van de Toren.


					Image

					Image

					Image

					Image

Appartementen

De Toren van Glashaven heeft alles in zich om een hoge, groene oase middenin de stad te worden. Elk appartement in de Toren heeft namelijk standaard een grote buitenruimte met plantenbakken, water en elektra. Het zijn stuk voor stuk fraaie hoekappartementen variërend van 86 m2 tot 147 m2 met een hoekligging. Dat betekent meerdere zichtlijnen over stad, havens, en rivieren én langer genieten van de zon op je terras en in je huis.

Bekijk hier de plattegronden per woningtype (PDF):

Type 23 Type 24

Type 24S Type 25

Type 25S


					Image

					Image

					Image

Penthouses

Wakker worden met Rotterdam aan je voeten en uitzicht op de beroemde skyline, terwijl de zon van achter het gordijn naar binnen schijnt? Het klinkt als een droom, maar wordt binnenkort werkelijkheid voor wie kiest voor één van de vier penthouses op de twee bovenste verdiepingen van Glashaven.

Bekijk hier de plattegronden per type (PDF):

Type 26 Type 26S

Type 27 Type 27S

Op de hoogte blijven?

Schrijf je via de knop hiernaast in voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Heb je vragen?
Neem contact op met de makelaar.

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E