Image

Transformatie naar nieuwbouw

De Vleugel

De Vleugel wordt gerealiseerd in het brede gedeelte van Glashaven, nu nog een naoorlogse pand dat compleet wordt getransformeerd. Het voldoet straks aan de nieuwste normen en waarden van nieuwbouw, maar heeft nog wel verrassende historische elementen. Dankzij de hoge ramen en grote oppervlakten, komen in de Vleugel 37 appartementen, met maar liefst 21 verschillende types. Dat maakt wonen in de Vleugel net anders dan normaal. Op deze pagina lichten we een paar types uit. Onderaan deze pagina vind je de plattegronden van alle appartementstypes van Glashaven.


					Image

					Image

De Vleugel heeft een grote variëteit aan appartementen. Van de 37 appartementen zijn er maar liefst 21 unieke types. Dat betekent wonen zoals jij wilt. In de Vleugel vind je onder andere tweelaagse appartementen met indrukwekkende vides, lofts en appartementen met grote buitenruimtes. Zo wordt wonen en werken of leven met een gezin in de stad eenvoudig werkelijkheid. Alle woningen kijken daarnaast uit op de Glashaven, maar de terrassen of buitenruimtes bevinden zich aan de voorzijde of kijken aan de achterkant uit op de Jufferhof. Op het dak van de Vleugel komt ook een groot gezamenlijk dakterras, een fijne ontmoetingsplek middenin de stad.


					Image

Type 1

Woningtype 1 is een tweelaags appartement van zo’n 190 m2: ideaal voor gezinnen of voor wie extra ruimte zoekt in de vorm van een loftkantoor. Dit type woning ligt aan de voorzijde van het gebouw en de tweede verdieping heeft twee oriëntaties. De woning is afgewerkt met een woonkeuken en bijkeuken en maar liefst twee badkamers. Op beide etages is een mooie buitenruimte aangelegd, zodat er altijd voldoende buitenlucht en groen in de nabijheid zijn. Net als bij alle andere woningen hoort er bij dit appartement een riante berging, gelegen in de kelder van de Vleugel.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):

Type 1


					Image

Type 4

Type 4 ligt op één laag en heeft een oppervlakte van ca. 91 m2. Het is royaal opgezet voor mensen die waarde hechten aan ruimte. Dit type woning is gelegen op de eerste verdieping van de Vleugel, aan de voorkant. De originele kolommen zijn in het zicht geplaatst, waardoor het geheel een karakteristieke uitstraling krijgt. Benut ze als stijlelement om je appartement extra cachet te geven. De eyecatcher van dit appartement is toch wel het zeer ruime terras: ideaal om na een lange dag te genieten, met de bruisende stad op de achtergrond.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):
Type 4


					Image

Type 6

Type 6 is een verademing voor wie op zoek is naar meer ruimte en licht in het hart van de stad. Deze woningen bevinden zich op de hoek van de Vleugel en zijn te vinden op de eerste vijf verdiepingen van het gebouw. Met maar liefst ca. 132 m2 woonoppervlakte is dit type een unicum in een stad als Rotterdam: perfect voor wie de stad niet uit wil, maar wel een plek zoekt met voldoende ruime slaapkamers. Bijzonder zijn de twee ruime terrassen, één aan voor- én achterkant van Glashaven: de hele dag zon én licht.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):
Type 6A Type 6B


					Image

					Image

Type 7

Op de tweede verdieping van de Vleugel huist type 7: een droom voor de stadsliefhebber die zijn rust, ruimte en privacy op prijs stelt. Deze woning bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, maar loopt helemaal door naar de achterkant. Met maar liefst ca. 124 m2 is er ruimte voor twee slaapkamers. De masterbedroom en de andere slaapkamer zijn van elkaar gescheiden, met elk een eigen badkamer. Tot slot zijn de twee riante buitenruimtes, waarvan één enorm dakterras aan de Jufferhof. Bij deze woning hoort een berging in de kelder van de Vleugel.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):
Type 7


					Image

Type 8

Op de tweede verdieping van de Vleugel ligt appartement type 8. Dit is pas echt een speels stadsappartement. Met de structuren van de voormalige bebouwing in het zicht kun je een mooie werkplek of misschien wel een yoga- of meditatieplek creëren. Aan jou de keuze. De aangrenzende riante slaapkamer heeft een badkamer en suite, je waant je bijna in een hotel. Ook is deze woning voorzien van een terras aan de voorzijde van het gebouw. Een niet te vergeten detail: de woning wordt, naast de twee inpandige bergingen, geleverd met een berging in de kelder van de Vleugel.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):
Type 8


					Image

Type 11

Type 11 is een echte buitenkans voor wie in alle luxe van de stad wil genieten. Met een oppervlakte van ca. 159 m2, verdeeld over twee verdiepingen, is dit type een ruimtelijke verademing. Een imponerende vide creëert een openheid in de woning en verbindt de twee verdiepingen. Ook het terras gaat over twee lagen voor extra licht en ruimte. Alle kamers zijn royaal bedeeld zo is er voldoende privacy en rust voor elke bewoner. De overloop op de bovenste verdieping is te gebruiken als speel-, studeer- of zelfs atelierruimte. Laat je creativiteit je leiden.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):
Type 11


					Image

Type 12B

Type 12B – dat ca. 122 m2 is – bevindt zich op de vierde verdieping van de Vleugel. Deze 3-kamerwoning loopt helemaal door naar de achterzijde aan de Jufferhof. Het eet- en woongedeelte zijn door middel van de keuken van elkaar gescheiden. Uiteraard is ook dit type voorzien van een royale badkamer en een compleet ingerichte woonkeuken met naastgelegen bijkeuken. Een prettige toevoeging is het terras aan de voorzijde van de woning.

Bekijk hier de plattegrond (PDF):
Type 12B

Op de hoogte blijven?

Schrijf je via de knop hiernaast in voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Heb je vragen?
Neem contact op met de makelaar.

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E