Image

Balanceren tussen twee werelden

Locatie

Alles wat je nodig hebt is vanaf Glashaven te voet of met de metro te bereiken. Lekkere koffie, terrasjes, musea en parken? Dat vind je gewoon op slenterafstand. En de rest van de wereld? Die ligt aan je voeten, dankzij drie metrohaltes in de buurt, de Maasboulevard en het Maastunnel-tracé om de hoek en Rotterdam/ The Hague Airport op een kwartiertje rijden.

De wereld om de hoek

Bereikbaarheid

Op loopafstand van Glashaven vind je verschillende metro- en tramhaltes, zoals die van Leuvehaven. Stap je bij Leuvehaven op de Randstadrail, dan reis je in één keer door naar Rotterdam/ The Hague Airport (halte Meijersplein). Maar je wandelt ook zo naar treinstation Blaak. Station Rotterdam Centraal bereik je dus heel gemakkelijk en snel met het openbaar vervoer, maar er binnen 10 minuten naartoe fietsen kan ook.

Op een bijzondere manier van A naar B? Wees eens toerist in eigen stad en maak een tochtje met de Watertaxi. Deze stopt aan de Wijnhaven, op een paar minuten lopen van Glashaven. De Watertaxi brengt je in een mum van tijd naar bijvoorbeeld de Veerhaven of Hotel New York.

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E