Image

Maritiem District

Glashaven is subliem gelegen in de stad. Tussen de Boompjes met zijn indrukwekkende skyline en het bruisende centrum in schuilt een gebied dat nog onontdekt aanvoelt, maar zich het afgelopen decennium heeft ontwikkeld tot een van de beste plekken in Rotterdam.


					Image

					Image

Een bijzonder deel van Rotterdam dat is afgezonderd van de drukte, maar toch de levendigheid van een wereldstad in zijn nabijheid heeft. Omgeven door water, oude havens, de Maas en verschillende kades, heeft het Maritiem District nog die authentieke sfeer die bij een échte havenstad hoort.


					Image

					Image

Hardlopen langs de Nieuwe Maas, een snelle shopstop of een uitgebreide brunch op zondagochtend? Het kan op een steenworp afstand van Glashaven. Het centrum van Rotterdam met de leukste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, ligt op een paar minuten lopen van Glashaven. Zo bevinden de Coolsingel met de Bijenkorf en de Koopgoot zich op tien minuten loopafstand van Glashaven. Net als de Meent met zijn bruisende eetgelegenheden en terrassen. Ook zijn veel musea en culturele centra als de Kunsthal en Depot Boijmans Van Beuningen te voet bereikbaar vanuit Glashaven, net als de Witte de Withstraat, met de leukste uitgaansgelegenheden van Rotterdam.

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E