Image

Opleverniveau

Alle appartementen in Glashaven hebben een hoog en modern opleverniveau. De afwerking is in alle appartementen op orde, wat resulteert in stijlvolle woningen met een moderne allure. In alle woningen zijn de wanden behangklaar afgewerkt. Ook aan de plafonds hoeft niets meer te gebeuren. Verder zijn de verdiepingshoge deuren in de woningen uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit.

Keukens en badkamers

De keukens in de appartementen van Glashaven voldoen aan alle wensen van de moderne stadsbewoner. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van een hard, composiet aanrechtblad, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de keukens volledig uitgerust met apparatuur voor alledaags gemak zoals een inductiekookplaat, een combi-oven en een vaatwasser. De keuken is in de basis al helemaal af. Maar wie graag zijn eigen keuken wil samenstellen, kan dat doen in de showroom. Je eigen droomkeuken voor je appartement zelf uitzoeken? Ook dat is mogelijk.

De badkamers in de Toren van Glashaven hebben een inloopdouche en waar mogelijk een ligbad. Daarnaast zijn deze aangekleed met strak design-sanitair en een handdoekradiator. Er is de optie om de badkamer zelf af te stylen, zodat deze aan jouw wensen voldoet.


					Image

Functionaliteiten

Elke woning heeft een perfect functionerend deurbelsysteem om gasten gemakkelijk te ontvangen. Daarnaast bevat het gebouw een aantal zeer handige diensten zoals een service waarmee pakketten makkelijk geleverd en bewaard kunnen worden voor bewoners.

Parkeren & deelgebruik

In Glashaven bevinden zich in totaal 62 parkeerplaatsen in een inpandige parkeergarage verdeeld over drie verdiepingen. De bovenste twee verdiepingen zijn bereikbaar met een autolift. Verder bevinden zich op de eerste en tweede parkeerlaag acht motorparkeerplaatsen. Heb je niet altijd een auto nodig, dan kun je altijd nog gebruikmaken van één van de nabijgelegen deelauto’s. Tot slot huist er in de kelder een grote, gezamenlijke fietsenstalling met ruimte voor (bak)fietsen en scooters.

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E