Image

Uitzicht

Laat je verrassen door het adembenemende uitzicht vanuit de Glashaven. De groots opgezette bovenste etages bieden een spectaculair uitzicht op Rotterdam en haar iconische skyline. Maar ook vanaf de etages daaronder geniet je van prachtige panorama’s. Op iedere hoogte zie je steeds wat anders. Uitzichten die je nooit beu raakt.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

106 meter – 33e verdieping

De luxueuze penthouses op de hoogste verdieping in De Toren bevinden zich op 106 meter. De groots opgezette bovenste etages van de Toren baden in het licht en bieden een adembenemend uitzicht op de stad en haar iconische skyline. De penthouses bevinden zich op de hoek, waardoor bijna ieder penthouse een uitzicht van 270 graden heeft.


					Image

					Image

					Image

					Image

96 meter – 31e verdieping

Hoe hoger je woont, hoe imposanter de uitzichten. Je geniet van de oase van rust die boven de stad heerst.
 


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

82 meter – 26e verdieping

Ligt je terras op het westzuidwesten en zuidzuidoosten? Dan kijk je uit over de Maas en de Leuvehaven. Je ziet de boten liggen in de Leuvehaven en in de verte zie je de Euromast glanzen in de zon. Kijk je uit op de andere twee zijden? Dan kijk je uit over de centrumkant.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

67 meter – 21e verdieping

Voel de wind, ontdek de bekende iconen van de Rotterdamse skyline. Het uitzicht over de Maas is hier adembenemend.


					Image

					Image

					Image

					Image

51 meter – 16e verdieping

Wonen in het midden van de Glashaven biedt het beste van beide werelden: je blijft verbonden met de reuring van de stad, maar je geniet ook al van de hoogte en het uitgestrekte zicht.


					Image

					Image

					Image

					Image

37 meter – 11e verdieping

Hoe lager je woont in Glashaven, hoe meer je verbonden bent met de de stad. Je kijkt hier mooi uit op het groene dakterras van de Vleugel.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

22 meter – 6e verdieping

Woon je op de onderste verdiepingen van Glashaven? Dan voel je de verbinding met de stad. Je hoort de straatgeluiden, terwijl je wel in de verte weg kunt staren en kunt genieten van de view.

Panorama uitzicht

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E