Image

Uitzicht

Laat je verrassen door het adembenemende uitzicht vanuit de Glashaven. De groots opgezette bovenste etages bieden een spectaculair uitzicht op Rotterdam en haar iconische skyline. Maar ook vanaf de etages daaronder geniet je van prachtige panorama’s. Op iedere hoogte zie je steeds wat anders. Uitzichten die je nooit beu raakt.

106 meter – 33e verdieping

De luxueuze penthouses op de hoogste verdieping in De Toren bevinden zich op 106 meter. De groots opgezette bovenste etages van de Toren baden in het licht en bieden een adembenemend uitzicht op de stad en haar iconische skyline. De penthouses bevinden zich op de hoek, waardoor bijna ieder penthouse een uitzicht van 270 graden heeft.

96 meter – 31e verdieping

Hoe hoger je woont, hoe imposanter de uitzichten. Je geniet van de oase van rust die boven de stad heerst.

82 meter – 26e verdieping

Ligt je terras op het westzuidwesten en zuidzuidoosten? Dan kijk je uit over de Maas en de Leuvehaven. Je ziet de boten liggen in de Leuvehaven en in de verte zie je de Euromast glanzen in de zon. Kijk je uit op de andere twee zijden? Dan kijk je uit over de centrumkant. Hier worden vergezichten afgewisseld met een urban uitzicht.

67 meter – 21e verdieping

Voel de wind, ontdek de bekende iconen van de Rotterdamse skyline. Het uitzicht over de Maas is hier adembenemend.

51 meter – 16e verdieping

Wonen in het midden van de Glashaven biedt het beste van beide werelden: je blijft verbonden met de reuring van de stad, maar je geniet ook al van de hoogte en het uitgestrekte zicht.

37 meter – 11e verdieping

Als je op de elfde verdieping woont, kijk je al ruim over de meeste gebouwen heen. Hoe lager je woont in Glashaven, hoe meer je verbonden bent met de de stad. Je hoort de straatgeluiden, terwijl je wel in de verte weg kunt staren en kunt genieten van de view.

22 meter – 6e verdieping

Woon je op de onderste verdiepingen van Glashaven? Dan voel je de verbinding met de stad. Toch kijk je vanaf de 6e verdieping ook al over de meeste omliggende gebouwen heen.

Panorama uitzicht

MARITIEM DISTRICT

51°54’58.7”N / 4°29’08.7”E